Contact

Ik ben Anita van der Veen–de Smeth, geboren en woonachtig in Hoofddorp.

Een aantal jaar geleden heb ik een opleiding gevolgd bij de Stichting Kreatieve Educatie, waar ik kennis maakte met zeer uiteenlopende vormen van beeldende kunst.
Al een aantal jaar houdt de grafiek mij in zijn greep. Mijn grafische werken bestaan uit linoleumsnedes, etsen met zuurbaden en lithografieën (= steendruk). Linoleumsnijden is een hoogdruk techniek, etsen een diepdruk en lithografie een vlakdruk techniek. Drie zeer verschillende technieken dus.

Ik heb, als naschoolse activiteit, minstens 10 jaar lessen op basisscholen gegeven.
In mijn atelier geef ik workshops aan kinderen en volwassenen in verschillende technieken.
De workshops bestaan uit een aantal lessen waarin de mogelijkheden van het linoleumsnijden worden geleerd en in de praktijk gebracht, er kan met diverse soorten speksteen gewerkt worden…

Voor vragen over mijn werk of met vragen over workshops, verzorgen van een dag voor vrienden of vriendinnen, collega’s, familie uitjes kun je mailen naar creanders@live.nl

Op dit moment zijn er workshops voor linoleumsnijden: de kosten  zijn € 60,= incl. materialen. De workshops bestaan dan uit 3 x 2 uur. Er kunnen workshops ingevoegd worden, op tijden die in overleg worden afgesproken. Minimale deelname is 2 personen.