Eén gedachte over “sperwer III Lithografie

  1. Hoi Anita,

    Ook je litho ziet er weer heel mooi uit! Ikzelf ben bezig met een serie etsen van uilen. Mede op aanraden van Ton van Dijk van Galerie Petit en van Wim Lendering van galerie Esmare kunstkabinet. Deze pinksterdagen exposeer ik bij ons in Etten-Leur in een heel mooi kerkje samen met een beeldhouwer. Hij was vroeger leraar bij centrum voor de kunsten Doorbos, waar ik les heb gehad in tekenen en grafiek. Hij vroeg mij zelf en dat vind ik een hele eer. Op de kunstmarkt in Amsterdam loopt het ook heel goed. Ik sta er ongeveer een zondag per maand. Ik zie je weer wel bij Han denk ik hè . Via Facebook heb ik contact met Berna en Linda, heel leuk. Ik wens je nog een hele fijne zomer en tot ziens bij Han.

    Groetjes,
    Marian

Reacties zijn gesloten.